Doelstelling GAT Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten

 

De Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT) heeft een bestuur, een klachtenfunctionaris en een geschillencommissie. Het GAT is eind 2017 mede opgericht door de familie van der Wilk om alternatieve en complementaire behandelaars en hun cliënten van de beste zorg te voorzien. Net als bij de oprichting van het CAT Collectief Alternatief Therapeuten, vormt het gedachtegoed en levenswerk van Rob van der Wilk (hypnotherapeut) de solide basis van de structuur van het GAT. 

Het bestuur van de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten

Martijn de Schepper heeft ruim 16 jaar ervaring in de rechtspraktijk, waarvan ruim 15 jaar als advocaat. Ook is hij enige tijd rechter geweest. Verder was Mr. De Schepper actief als raadslid in Eindhoven en vervulde hij diverse functies binnen D66. Martijn de Schepper is als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Voorzitter, Mr. Martijn de Schepper

Jethro van der Wilk is kunstenaar, ontwerper en over het algemeen een bron van creativiteit. In de alternatieve sector heeft hij ruime ervaring. Jethro is mede oprichter van het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten en de stichting CAT Complementair Aanvullende Therapeuten. Hij werkt volgens het gedachtegoed van Rob van der Wilk.

Bestuurslid, Directielid, Jethro van der Wilk

Marianne van der Wilk is al meer dan 30 jaar actief in de alternatieve sector en is mede oprichter van het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten en de stichting CAT Complementair Aanvullende Therapeuten. Zij startte samen met haar man Rob van der Wilk Paradidakt in 1980. Marianne is hypnotherapeut en docent hypnotherapie voor de opleidingsinstituut Paradidakt.

Bestuurslid, Directielid, Marianne van der Wilk

Ervee is kunsthistoricus en heeft zich gespecialiseerd in de alternatieve sector. Hij is mede oprichter van het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten en de stichting CAT Complementair Aanvullende Therapeuten. Ervee werkt namens het gedachtegoed van Rob van der Wilk en zet zich in voor de alternatieve en complementaire therapeut.

Bestuurslid, Directielid, drs. Ervee van der Wilk

De Klachtenfunctionaris

De klachtenfunctionaris behandelt de klachten en neemt de eerste stappen betreffende het behandelen van een klacht. Veelal kan een klachtenfunctionaris een klacht op zichzelf afhandelen maar in sommige gevallen dient een geschillencommissie bijeengeroepen te worden.

Inez Specker is bachelor jurist en degene die het eerste een klacht behandelt. Zij is bekend met spiritualiteit en heeft goed kennis gemaakt met de alternatieve en complementaire therapie en therapeuten. Inez is geduldig en begripvol en zal klachten dan ook goed behandelen.

Klachtenfunctionaris, Inez Specker

De Geschillencommissie

De geschillencommissie wordt bijeengeroepen indien er een klacht dient te worden behandeld die niet door de klachtenfunctionaris alleen kan worden opgelost. De geschillencommissie bestaat uit twee meesters in de rechten en een vakspecialist om de alternatieve therapeuten te vertegenwoordigen.

Martijn de Schepper heeft ruim 16 jaar ervaring in de rechtspraktijk. Ook is hij enige tijd rechter geweest. Verder was Mr. De Schepper actief als raadslid in Eindhoven. Martijn de Schepper is als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

commissielid, Mr. Martijn de Schepper

Suzanne valt vooral op door haar sterke drive om altijd het beste voor de cliënt te bereiken. Ze staat met haar collega’s en teamgenoten pal achter de ondernemers en werknemers die ze bijstaat.

commissielid, Mr. Suzanne van Dijsseldonk

Edward van Erp is natuurgeneeskundige en orthomoleculair therapeut met meer dan 30 jaar ervaring. In de geschillencommissie is hij de vakspecialist met inzicht in het complementaire werkveld.

commissielid, Edward van Erp

Bitnami